۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1394/02/16 /Dorsapax//Data/Sub_1/File/Resize/2145C.jpg
پيام تبريك رياست دانشگاه بمناسبت روز كارگر

متن پيام رياست محترم دانشگاه به مناسبت روز كار گر

از هنگامي كه آدمي بركره زمين پا گذاشت براي رفع نيازهاي خود نيازمند تلاش وكوشش بود . كليد گشايش هر استعدادي در درون انسان، كار است وزير بنائي ترين بخش زندگي هر انساني .
كسب آرامش روحي، سلامت جسم وروان ، رفع فقر، همه از مزاياي كار توسط انسان است . در شريعت ما نيز به كار وكارگر اهميت ويژه اي داده شده است وارزش گذاري به كار وكارگران عزيز وتجليل از مقام آنها باعث تقويت قشر مولد جامعه مي شود.
دانشگاه علوم پزشكي ومراكز بهداشتي ، درماني استان مرهون تلاش هاي شبانه روزي كارگران عزيز هستند كه نقش عمده اي را در انجام فعاليت ها وخدمات به مردم عزيز استان دارند. فراموش نكنيم كه حضرت رسول اكرم (ص) دست كارگري را بوسيد وفرمود : اين دستي است كه آتش دوزخ با آن تماس نمي يابد.
به همين مناسبت روز كارگر را خدمت همه كارگران عزيز شاغل در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد صميمانه تبريك عرض نموده وموفقيت وسلامتي آنان را از خداوند منان خواستارم.

دكتر مرتضي هاشم زاده
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد