۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
1391/09/12 /Dorsapax/Data/Sub_1/File/untitledCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.bmp
برگزاري مراسم پياده روي در دانشكده پرستاري بروجن

محمد حيدري اظهار داشت: اين مراسم به همت بسيج دانشجويي و امور دانشجويي فرهنگي دانشكده برگزار گرديد.

به گفته وي، شركت كنندگان در مراسم ضمن پيمودن مسير روضه الشهدا تا مزار شهداي گمنام شهرستان بروجن و قرائت زيارت عاشورا در كنارقبور مطهر شهدا به مقام شامخ اين عزيزان اداي احترام كردند.

حيدري همچنين از برگزاري مراسم عزاداري ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني و شهادت امام سجاد (ع) در اين دانشكده خبر داد.

وي افزود: در اين مراسم كاركنان و دانشجويان و جمعي از خانواده هاي ايشان حضور داشتند.

به گفته وي، تعزيه خواني، زنجير زني، قرائت زيارت عاشورا ، برگزاري نماز جماعت مغرب و عشا و پذيرايي شام از عزاداران حسيني از جمله برنامه هاي متنوع اي است كه در اين مراسم برگزار شد.