۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1395/06/01 /Dorsapax//Data/Sub_1/File/Resize/e-dolat.jpg
كارگاه آموزشي دولت الكترونيك در دانشگاه برگزار شد
به گزارش وب دا؛ عنايت الله سميع گفت : اين كارگاه آموزشي يكروزه با هدف ارتقاء سطح دانش الكترونيكي و فناوري اطلاعات گروه هدف در بيست و پنجمين روز از مردادماه جاري با حضور بيش از 50 نفر برگزار شد.
وي، يكي از مهم‌‌ترين مقولات در جامعه اطلاعاتي را، مسئله دولت الكترونيك دانست و افزود: دولت الكترونيك به معناي فراهم كردن شرايطي است كه دولت‌ها بتوانند خدمات خود را به صورت شبانه روزي و در تمام ايام هفته به شهروندان ارائه كنند.
سميع اضافه كرد: در حقيقت، به كارگيري و گسترش دولت الكترونيك غالبا در جهت انجام تغييرات در فرآيندهاي دولتي نظير تمركززدايي، بهبود كارايي و اثربخشي است.
مدير آمار و فن آوري اطلاعات دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، دسترسي مستقيم به اطلاعات و خدمات مالي، ارتباط مستقيم با مقامات دولتي، صرفه جويي در زمان، حمل و نقل، ساعات كار، كاغذ، هزينه هاي خدمات و منابع انرژي، افزايش كارايي عمليات دولتي،‌ ارائه خدمت به شهروندان به صورت 24ساعته و 7 روز هفته و در نهايت امكان ارائه خدمات در هر مكان را از مزاياي دولت الكترونيك برشمرد.
وي خاطر نشان كرد: البته موانع و چالشهايي براي ايجاد دولت الكترونيك وجود دارد كه به طور اختصار مي توان به ، عدم احساس نياز به وجود دولت الكترونيك، عدم حمايت مديران ارشد سازمانها،‌ ناتواني در مرزبندي اطلاعات محرمانه و غيرمحرمانه و هزينه هاي سنگين ايجاد، نگهداري و توسعه شبكه هاي اطلاع رساني و پايگاههاي اطلاعاتي اشاره داشت
.سميع در ادامه، فقدان يا كمبود نيروهاي متخصص فناوري اطلاعات در برخي از كشورها، مشكلات مرتبط با چگونگي حفاظت از اطلاعات شخصي افراد، چگونگي تحليل و مهندسي مجدد خدمات دولتي به منظور استفاده از دولت الكترونيك، چگونگي دسترسي كليه كاربران به دولت الكترونيك و نحوه ارائه كليه اطلاعات موردنياز مشتريان را از ديگر موانع پيش روي ايجاد دولت الكترونيك عنوان كرد.
تعداد بازدید: 58
Powered by DorsaPortal