حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱
1397/05/08
برگزاري شصت و دومين جلسه كـارگـروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان چهارمحال و بختياري
وب دا؛ شصت و دومين جلسه كـارگـروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان چهارمحال و بختياري صبح روز يكشنبه هفتم مرداد ‌ماه 97 درسالن اجتماعات شهيد مرداني استانداري برگزار شد.
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومي معاونت اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد؛ شصت و دومين جلسه كـارگـروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان به رياست مرداني معاون سياسي، امنيتي استانداري و حضور رياست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد دكتر خالدي فر و معاون اجتماعي دانشگاه دكتراحمدي و مديران كل ادارات سلامت محور استان و معاونين دانشگاه علوم پزشكي در سالن شهيد مرداني استانداري تشكيل شد.
معاون سياسي امنيتي و رئيس كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان چهارمحال و بختياري در اين جلسه با اشاره به تلاش هاي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در حوزه سلامت و امنيت غذايي و همچنين سفر اخير وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به استان، ضمن تشكر از فعاليتهاي رياست دانشگاه و همكاران در معاونت هاي دانشگاه و شهرستانهاي 9 گانه در راستاي ارتقاء سلامت مردم ، با بيان اينكه موضوع بهداشت و سلامت به عنوان يكي از مهمترين مباحث در پيشگيري از افزايش هزينه‌هاي درماني در سطح كشور است كه بايد مدنظر قرار گيرند اظهار داشت : يكي از مهمترين وظايف شوراي سلامت و امنيت غذايي كاهش هزينه‌هاي درماني و سياستگزاري براي كاهش بار بيماريها است و وقتي صحبت از اجتماعي شدن سلامت و درگير كردن جامعه در خصوص مسائل سلامت مي‌شود كارگروه سلامت و امنيت غدايي نقش محوري پيدا مي‌كند و كارگروه هاي شهرستاني بايد بسيار فعال تر و جدي تر از قبل موضوعات و مسايل شهرستاني را در اين كارگروه مورد كنكاش و با اتخاذ تصميم مناسب به ارتقاي سلامت جمعيت تحت پوشش توجه نمايند و موضوعاتي كه در شهرستان قابل حل نيستند را به استان ارجاع دهند.
مرداني افزود: با توجه به موضوع اجتماعي شدن سلامت همه مسئولان، دستگاههاي و ارگانهاي ذيربط ،آحاد مردم،سازمانهاي مردم نهاد ،خيرين سلامت بايد علاوه بركارهاي اجرايي كه انجام مي‌دهند براي موضوع سلامت و مشاركت در كانون هاي سلامت محله هم اهميت قائل شوند و مشاركت فعالانه در حوزه سلامت داشته باشند.
وي با تاكيد براينكه سلامت مردم مهمترين اولويت اصلي جامعه است، بايد بر همه چيز اولويت داشته باشد بيان كرد: به جهت اينكه برنامه هاي حوزه سلامت با سلامت مردم سر و كار دارد، بايد به طوري جدي در اين حوزه وارد شد. مقوله سلامت و امنيت غذايي جامعه بايد به صورت خيلي جدي حمايت شود و در اين مسير، نظارت ها بايد با هماهنگي بين بخشي صورت گيرد تا اثر مناسبي بر جاي بگذارد .
مرداني در ادامه تصريح كرد: دانشگاه علوم پزشكي به عنوان متولي سلامت، در راستاي سلامت جامعه تلاش مي كند،اما نكته اي كه بايد مورد توجه باشد اين است كه نبايد تصور شود كه همه وظايف و اقدامات بر دوش اين دانشگاه است و ديگر دستگاه ها نيز بايد وظايف خود را در راستاي تحقق سلامت پايدار و مولفه هاي اجتماعي سلامت كه حدود 75% عوامل تعيين كننده سلامت هستند را مورد توجه قرار دهند. دستگاه ها بايد نسبت به مسائل بهداشتي و سلامت مرم دغدغه داشته باشند و انتظار است كه در اين زمينه با همه توان تلاش كرده و همكاري لازم را با دانشگاه علوم پزشكي داشته باشند و براي رسيدن به جامعه اي سالم و پويا و ارتقاء سلامت اجتماعي همه بايد تلاش كنيم و خود را مسئول بدانيم.
معاون اجتماعي دانشگاه علوم زشكي شهركرد نيز در ادامه اين جلسه با اشاره به برگزاري مطلوب مجامع سلامت در تمامي شهرستانهاي نه گانه
استان ضمن تشكر و قدر داني از تلاش هاي صورت گرفته توسط مديران شبكه هاي شهرستاني و حضور پررنگ فرمانداران در اين مجامع، تاكيد كرد: همه فرمانداران به عنوان رئيس مجمع سلامت شهرستان به جهت نهادينه نمودن اين امردر سطح شهرستانها شرايطي را فراهم كنند كه با محوريت شبكه بهداشت و درمان شهرستان و دانشگاه علوم پزشكي استان جلسات مجمع سلامت شهرستاني با برنامه ريزي مناسب و هدفمند تشكيل گردند تا ان شاء الله شاهد ارتقاء شاخص هاي سلامت اجتماعي شهروندان استان باشيم.
دكتر علي احمدي گفت: در سال جاري برگزاري دومين مجمع ملي سلامت در تهران با حضور رياست محترم جمهوري را در پيش داريم كه با هدف ايجاد انسجام ملي در برنامه هاي سلامت و ايجاد تعهد و پاسخگويي اجتماعي و تقويت همكاري بين بخشي و مشاركت مردم و توجه به مولفه هاي تعيين كننده سلامت اجتماعي برگزار مي گردد لذا آمادگي اعضاي محترم كارگروه تخصصي سلامت براي حضور در اين مجمع بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي، همچنين مصوبه قبلي درباره تدوين برنامه جامع سلامت استان و مشاركت همه دستگاهها را خواستار و مقرر شد با برون سپاري اين برنامه و همكاري سازمان مديريت و برنامه ريزي استان و انعقاد تفاهم نامه ها، اين برنامه تدوين و نهايي گردد.
در ادامه جزايري معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت استان، در راستاي اجراي موثرتر برنامه كانونهاي سلامت محله، ضمن اشاره به تجربه موفق و پايلوت سازمان جهاني بهداشت در استان درخصوص اجراي برنامه ها و مدلهاي نيازهاي اساسي توسعه(BDN)، ابتكارات جامعه محور( CBI) وپروژه شهر سالم/روستاي سالم پيشنهاد نمود از اين الگوهاي موفق در اجراي كانونهاي سلامت محله استفاده گردد.
گفتني است، در اين جلسه باتوجه به دستور كار، مصوبات جلسه گذشته پيگيري، بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصميمات لازم درباره اجتماعي شدن سلامت، پيشگيري از آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان، برنامه چهارم استراتژيك ايدز، شيوع هپاتيت A ، پيشگيري از موارد حيوان گزيدگي و زنده گيري سگ هاي ولگرد اتخاذ گرديد .
تعداد بازدید:
70
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038
تاریخ بروز رسانی 1403/02/01
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal