۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
1391/10/17 /Dorsapax//Data/Sub_1/File/Resize/آرمCCCCCCCCCCC.gif
چاي اگر در حد متعادل مصرف شود براي سلامت مفيد است

عنايت الله كليج اظهار داشت: نوشيدن چاي به وبژه چاي سبز در حد مناسب با كاهش چربيهاي خون از بروز بسياري از بيماري هاي مزمن به خصوص بيماريهاي قلب و عروق جلوگيري مي كند.

به گفته وي، پلي فنل هاي موجود در چاي (به ويژه چاي سبز) از پيشگيري از سرطان و كاهش برخي علائم پيري موثر هستند.

كليج افزود: چاي سياه به دليل وجود پلي فنل ها و تاتن موجب مهار رشد باكتري ها و ويروس هاي بيماري زا در بدن مي شود.

وي ادامه داد، چاي بدليل داشتن مقاديري فلورايد و تاتن به سلامت دندان ها كمك مي كند.

وي با اشاره به اينكه، نوشيدن چاي پر رنگ و غليظ ممكن است باعث تحريك اعصاب و تپش قلب شود.افزود: تركيب تاتن موجود در چاي از جذب آهن برخي مواد غذايي(مانند حبوبات و غلات) جلوگيري مي كند.

به گفته كارشناس مركز بهداشت استان، براي پيشگيري از اين حالت بهتر است يك ساعت قبل و دو ساعت بعد از مصرف غذا از نوشيدن چاي خودداري كرد.

كليج تصريح كرد: از مصرف چاي جوشيده و مانده به دليل تشكيل مواد مضر در آن خودداري كنيد. همچنين، براي پيشگيري از آسيب مخاط دهان و مري از مصرف چاي داغ پرهيز كنيد.

تعداد بازدید: 196
Powered by DorsaPortal