۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
1391/07/23 /Dorsapax//Data/Sub_1/File/Resize/arm2CCCCCCCCCCCCCCCC.gif
سرپرست آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: سرپرست آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری تامین کننده یازده درصد آب کشور است افزود: با تجهیز این آزمایشگاه به دستگاه یون کروماتوگراف اندازه گیری اکثر فاکتورهای آب امکان پذیرشده و قطعا از آبی با کیفیت بالا تر بهره مند خواهیم شد.

مهران محمدیان اظهار داشت: با توجه به امکانات و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی در این مرکز با تامین نیروهای تخصصی مورد نیاز و مساعدت بیشتر مسئولان به زودی این مرکز به عنوان یکی از پیشتازان حوزه سلامت و منبع درآمدی قابل توجه برای دانشگاه تبدیل خواهد شد.

وی نظارت بر سلامت مواد غذایی و آرایشی بهداشتی را لازمه اقدامات پیشگیری دانست و تصریح کرد: درصورت توجه لازم به این بخش هزینه های سنگین تشخیص و درمان تا حد چشمگیری کاهش می یابد.

وی از انعقاد قرارداد این مرکز با 20 درصد از کارخانجات استان خبر داد و افزود: در حال حاضر آزمایشگاه کار تعیین فلزات سنگین در محصولات این کارخانجات را برعهده دارد که با تجهیز و تامین نیروی لازم امکان خدمات دهی به کلیه متقاضیان در بخش خصوصی و دولتی در همه زمینه های آزمایشگاهی فراهم می گردد.

سرپرست آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه تاکنون اعتبارات سال 91 به آزمایشگاه پرداخت نشده است افزود: با تامین اعتبارتخصیص یافته تهیه مواد مورد نیاز مصرفی، خرید دستگاه یون کروماتوگراف از اولویت های این آزمایشگاه است.

محمدیان از ارائه 6 طرح HSR و 5 مقاله پژوهشی توسط کارشناسان آزمایشگاه خبر داد و افزود: هم اکنون 4 طرح پایان نامه دانشجویی شامل اندازه گیری فلزات سنگین در فراورده های لبنی و زمان تند شدن روغن نباتی در آزمایشگاه در حال انجام است.

بر اساس این گزارش، آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با دارا بودن دستگاه هایی همچون GC(گازکروماتوگرافی) ، دستگاه اتمیک ابزوبشن، HPLC و ... یکی از مجهزترین آزمایشگاه های استان به شمار می رود.

تعداد بازدید: 117
Powered by DorsaPortal